Wie zijn wij?

Wij zijn Jeroen en Diana Leenderts en zijn sinds 16 juli 2021 met ons gezin in Emmer-Compascuum komen wonen.

Wij hebben Bodegraven verlaten omdat Diana o.a. haar cateringbaan kwijt raakte (bedrijf werd overgenomen) en vanwege gebeurtenissen omtrent haar zus (stapte uit het leven d.m.v. de trein). Een nieuwe start, in een andere omgeving doet ons goed.
Onze kinderen (Jerana, 14 en Jend, 12) zijn al aardig gewend aan de nieuwe school en omgeving.
Ook onze hond Spike vermaakt zich prima.

Op 16 oktober 2021 is ons bedrijf “JD Kringloop” open gegaan aan de Westerdiep OZ 4 (voormalig Stuntcorner). Na een grote verbouwing en verduurzaming (mede dankzij het energiefonds Drenthe), zijn we (bijna) klaar. Wij hopen een goede toevoeging te zijn voor de omgeving. Wij proberen mensen bewuster te maken van hun spullen en het milieu. Wij hopen ook straks leuke workshops te kunnen geven, activiteiten te kunnen organiseren en een luisterend oor te kunnen bieden voor onze klanten.

Diana zal momenteel voornamelijk in de winkel te vinden zijn, aangezien ik zelf (Jeroen) nog als 1e ICT Beheerder werk bij het Ministerie van Defensie (op afstand). Daarnaast ben ik meer in het magazijn aan het werk.
Wij zijn open van donderdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Hopelijk tot snel in onze winkel en als er iets is, zijn wij o.a. te bereiken op info@jdkringloop of kijk op onze website en/of facebook pagina. Met vriendelijke groet, Jeroen en Diana